ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

0.00

Ζώνη ασφαλείας αυτοκινήτου για σκύλους.

Βάρος: 90gr

Κωδικός προϊόντος: MP-72010 Κατηγορία: Ετικέτα:

Ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας & αντίστασης για σκύλους. Είναι κατάλληλη για αυτοκίνητο και κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας νάιλον ύφασμα και κράμα ψευδαργύρου. Είναι εύκαμπτη, στιβαρή και ανθεκτική και εξασφαλίζει στον ιδιοκτήτη και το κατοικίδιο ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι.

Ο ιμάντας αυτοκινήτου που διαθέτει μπορεί να αποτρέψει το κατοικίδιο από πιθανό τραυματισμό όταν το αυτοκίνητο στρίβει ξαφνικά, ενώ μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 33 και 60cm.

Η περιστρεφόμενη κατά 360 μοίρες πόρπη (με πλάτος 2cm και μήκος 4cm) από κράμα ψευδαργύρου επιτρέπει στο κατοικίδιο να περιστρέφεται ελεύθερα. Έτσι, ο σκύλος σας μπορεί να στέκεται, να κάθεται ή να ξαπλώνει, προκειμένου να μπορεί να διατηρήσει μια άνετη και φυσική στάση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Είναι one size, μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα για να ταιριάζει σε όλες τις ζώνες ασφαλείας και είναι συμβατή με τα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων (όπως τα SUV) και λεωφορείων (συμπεριλαμβανομένων και των mini λεωφορείων).

Κατάλληλη για σκύλους μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

Σημείωση: Για την ασφάλεια του κατοικίδιου ζώου, συνιστάται να χρησιμοποιείται ο ιμάντας της ζώνης ασφαλείας με τη ζώνη ασφαλείας του κατοικίδιου ζώου και όχι με το περιλαίμιό του.